Referenties

maarten

Maarten van Werkhoven, TPA BV (Energie, organisatie en duurzaamheid)

Debby heeft een ‘hands-on’ mentaliteit, en geeft je direct het gevoel dat je met haar het werk gedaan krijgt. Met haar inzet, enthousiasme, snelheid en kennis zorgt ze er voor dat dat ook gebeurt. Top! Dank Debby tot zover.

 

 

lucyLucy Eind, Lucy Eind.nl (webdesign & consultancy)

Debby ondersteund mij met zowel VA als PA werkzaamheden. Ze is zeer pro-actief, klantgericht en kan snel schakelen. Zij heeft een grote bijdrage geleverd in mijn onderneming wat betreft planning, project management en debiteurenbeheer.

Werkwijzen zijn gestructureerd en de gehele planning is nu strak en onder controle. Daarnaast vind ik het persoonlijk heel belangrijk wanneer iemand kennis van internet marketing heeft en relevante taken op zich kan nemen. Debby heeft dit uitstekend opgepakt en heeft aan 1 woord genoeg.

Ze is leergierig, wanneer iets nieuw is voor haar (software, techniek of strategie) zal ze er alles aan doen om hetgeen onder de knie te krijgen, super! Ik ben dankbaar dat ik zo een sprankelende persoonlijkheid als Debby in mijn team heb en ik kan haar aan iedereen aanraden!

 

foto sandraSandra Grootscholten, Sandra Grootscholten.nl (interieur- & lichtontwerp)

Rust orde en een leeg hoofd, dat is wat Debby voor mij betekent.
Doordat zij mij aanvult in de administratie en structuur biedt in mijn bedrijf, heb ik de volle aandacht voor hetgeen waar ik zelf wel goed in ben.
Ik kan haar van harte aanbevelen, ze is een kei in hetgeen wat ze aanbiedt!!

 

foto Eric

Eric de Jager, De Jager Graphics / Printerinktdeal.nl (grafische branche)

Als ondernemer ben je continue op zoek naar nieuwe bronnen van inkomsten of zoals men dit ook wel noemt nieuwe handel. Je wilt de continuïteit van de bestaande business niet in gevaar brengen en overweegt een aantal cruciale zaken. Maken we binnen de organisatie iemand vrij of gaan we personeel aannemen ? Wij verkeerde niet in de positie iemand vrij te maken en iemand aanstellen in in deze fase zou te ingrijpend zijn. Vandaar dat wij Debby van Zaken In Orde hebben gevraagd ons te assisteren bij dit nieuwe project. Als MKB-er is het een waardevolle aanvulling en Debby heeft mij veel werk uit handen genomen, zodat ik gewoon verder kon met de dagelijkse gang van zaken en bestaande business.

We kennen Debby al een tijd, maar voor degene die haar nog niet kennen: Debby is een vlotte representatieve dame, makkelijk in de omgang en goed communicatief. Ze begrijpt vrij snel wat de bedoeling is, wat er allemaal moet gebeuren soms nog voordat je het zelf in de gaten hebt. De grote lijnen zet je zelf uit vanzelfsprekend, maar Debby vult de rest in. Met verve moet ik zeggen. Ze beschikt over de nodige kennis van zaken en indien dit niet het geval is, heeft ze vast in haar netwerk wel iemand die haar van de nodige kennis of informatie voorziet.

Debby neemt zelf initiatief en schroomt niet haar eigen visie te geven over bepaalde zaken. We willen hiermee aangeven, dat ze geen ja-knikker is. Debby denkt mee.

Als virtuele assistent (VA), zoals bij ons het geval, doet Debby haar ding wanneer het haar uitkomt of uiteraard op aangeven, afhankelijk van de urgentie. Kortom een waardevolle assistent.

 

sandorSandor Harmens, Mede partner Gijs Automotive (import auto’s)

Debby is als extern adviseur betrokken geweest bij de opstart van GIJS Automotive. Ze heeft de ondernemer geadviseerd en begeleid bij de invulling van de organisatie. Met haar pragmatisme en doortastendheid heeft ze een grote bijdrage geleverd bij de professionalisering van GIJS Automotive. Voor elke startende MKB ondernemer is Debby de adviseur.

 

Livingstone_logo_transparant(vierkant-diap) WEBKim Zuijderwijk, Livingstone (marketing en communicatie)

Onlangs hebben wij bij Livingstone een grote partnerdag georganiseerd, waar Debby een workshop Sociale Media gaf. Aan de hand van een duidelijke briefing heeft Debby een presentatie in elkaar gezet, geheel volgens het plan. Duidelijk, simpel en verstaanbaar voor niet sociale media gebruikers. Debby weet de deelnemers te inspireren en houdt het presenteren van de informatie dicht bij zichzelf, helder en open. Met als gevolg dat een aantal deelnemers, na het volgen van de workshop aan de slag zijn gegaan met Sociale Media. Kortom: een geslaagd evenement!

 

Astrid Toussaint,Style for You (kledingstyliste)

“Wat ik als prettig heb ervaren is dat Debby rust uitstraalt en heel goed overzicht heeft wat er moet gebeuren, weet door te pakken en toch niets dwingends heeft, zodat je daadwerkelijk ruimte om je heen kunt creëren. Daarnaast komt ze met praktische aanpassingen op je eigen structuur waardoor blijvend resultaat mogelijk is. Debby heeft voor mij met recht de zaken in orde gebracht. Mijn administratie bestond uit vele stapels papier op de keukentafel. Dit heeft Debby terug kunnen dringen tot 2 overzichtelijke ordners. Dat wil toch iedereen!”

 

Monique Zwinkels,FloraHolland (operationeel inkoper)

“Debby Zuijderwijk is een enthousiaste meid die van aanpakken weet. Ze is een deskundige op het gebied van Social Media. Ze heeft heel veel verschillende talenten zoals, goed in communicatie (woord en geschrift), doortastend, aktief, snel verbanden weten te leggen in organisaties en/of situaties en het aanbrengen van diverse structuren op verschillende gebieden. Ik heb een aantal jaren met Debby samen mogen werken en heb dit als zeer prettig ervaren. Veel gelachen en hard gewerkt bij FloraHolland, het was een toptijd!!”

?>